Dec 9, 2020, 6:52 PM

В родния език 

  Poetry
202 0 1

мъдро в родния
език се съчетават
в „Янин“ „Ян“ и „Ин“

 

.....................................

 

в „Янин“ „Ян“ и „Ин“
се мъдро единяват
в родния език

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В родния език си пръв, както се казва в Шекспирови пиеси.
Random works
: ??:??