Mar 23, 2016, 7:55 AM

В розово 

  Poetry » Other
418 0 5

Колко ми отива розовият цвят!

Изплитам с бисерни игли мечтите,

в розово дантелите блестят

и багрят с нежност скуката на дните.

 

Колко ми отива розовият цвят!

Облечена във него съм момиче,

в очите ми сълзи и смях блестят,

сърцето с трепет пак обича.

 

Колко ми отива розовият цвят,

обагрил устните ми с твоята целувка,

когато върна в моят свят

кристалната, изгубена обувка!

 

Колко розови са идващите дни

и колко обич розова от тях прелива!

Обичам те, обичаш ме и ти,

във розово безумно съм щастлива.

 

23.02.2016г.

Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??