Oct 18, 2008, 1:01 PM

В ръцете ти 

  Poetry
1035 0 4
В ръцете ти


Не знам защо, но те обичам,
не знам защо, но ме плени,
от този ден не се увличам,
по други ти ме вцепени!

Погледна ли те, полудявам
и мисля само хубави неща,
един подарък аз ти давам,
пази го, той е моята душа!

Разбирам те, не ме познаваш,
но няма нищо от това,
сърцето си ти аз дарявам,
опознай го в нощта!

Но разбиеш ли го ти, признавам,
аз без него ще умра.
Сърцето ми е в твоите ръце,
реши искаш ли то да умре?!

© Диана Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??