В ръката на съдбата са хората
без свободен избор и желание,
само надеждата им е опората,
която им е като наказание.
Стиснати в ръката на съдбата,
заключени от срокове различни,
осъдени от завистта и враждата
за чужди действия и съдби лични.
В замяна за всички мъже и жени,
живота бих оставил да утихне,
съдбата един път да се промени
и късметът на всички да се усмихне.
© Никица Христов All rights reserved.
Нека има повече късмет за всички хора!