Влязох в сайт за запознанства
късно снощи вечерта.
В интернетните пространства
да се срещна със жена.
Там, подминах наште Ганки
и жените в Беларус.
Също - всички мексиканки
дето рубят кукуруз.
Спрях на някаква узбечка
с леко дръпнати очи.
До голяма, черна печка
тя приготвяше катми.
Почнах разговор със нея.
Тя ми каза туй-онуй:
Как от малка - тя копнее
да живее в Козлодуй.
Спрях се също на мулатка
от съседен Бангладеш.
Тя бе умна, мила, сладка
и поиска спешно кеш.
С пищна мацка от Ангола
си налях един коняк,
Тя, представи ми се - гола
на един пустинен бряг.
Скивах даже супер гадже
от далечен Виетнам.
То - реши да ми покаже
своя мъничък салам.
А една - прекрасна мацка
чак от южен Парагвай,
ме покани там да бачкам
на плантация от чай.
Даже с джунглата початих,
със туземка от Цейлон.
Много поздрави ми прати
от гърба на мъжки слон.
Срещнах - хиляди девици
със напудрени лица.
С крайно едри любеници
и с въздългички крака.
Но, не скитах много дълго
из далечните страни.
От мигрантка имах нужда,
но с имоти и пари.
Върнах се - на наште деви
да направя орталък.
И със бизнес дама в Девин
аз направих пазарлък:
Тя, поиска да се срещнем
сред родопските гори.
Край басейните горещи
да “забелиме” очи!
Беше скромна, несемейна,
много точна и добра.
Цял хотел със два басейна
резервира за нощта!
Хукнах с нови, бели бански
да й стана кавалер.
Тя ме чакаше с шампанско
и до купичка хайвер.
Седнахме в едно джакузи,
като възрастни деца.
Там - издух червени бузи
от горещата вода!
Вдигнах бързо яко кръвно,
пулсът ми се ускори!
Щях за малко да повърна
в минералните води!
С триста зора се домъкнах
до хотелското легло.
Бизнес дамата помръкна,
грабна своето палто
и ми каза гневно сбогом,
без дори да си плати
за хайвера с Периньона
и хотелските звезди.
Дълго страдах на кревата
от финансовия шок!
Разплатих се за софрата
и получил скъп урок
аз не влизах дълго в нета
да общувам със жени.
Да повръщам от момета
в минералните води!
Юри
Йовев
Септември
2021 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
От Дом Периньон и хайвер вдигам кръвно! 😀