Когато любовта потърсиш?
Когато нужна ти е тя...
Когато трудно я откриваш,
разбираш че ти липсва тя.
Тя сътворена е
за повече от двама.
Тя в множеството се множи!
Сама остане ли в сърцето...
Сгушва се и там гори.
Изгаря в самота разбита
и с никой веч не иска да дружи.
© Ангел All rights reserved.