Колко е хубаво в света на поета!
Куп творци изолират се там!
Рими пишат, редят се куплети
брод намираш когато си сам.
Колко цветни картини описват!
Раждат в тихото светли слова!
Вдъхват смисъл когато ти липсва
път, когато презираш света!
Колко лесничко те доближават
плитчините на твойта душа!
Безпокойството твое стопяват
и разплисват навред доброта!
В. Тасева
© Виктория Тасева All rights reserved.