тъкмо вържа две и две
там до двете прежно озаптени
ме налазват още сто и две
хилнати и нагласени
всяка вика “мен хвани
аз съм по-по-най от всички
другите ги остави
нищо че са ми сестрички”
смешно е та чак до плач
липсва ред и дисциплина
нещо трябва да се промени
догодина до амина
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.