В съня ми ти се връщаш... Полъх жив
отново ме прегръща с топлина.
Светът ми се обагря с дух красив
и чувствам възродена светлина.
Ефирната ти същност - о, Жена -
мечтанията ми възпламенява.
В молитвите сърдечни си една
и твоя чар сияйно окрилява.
Китарата вълшебно обновява
със влюбени мелодии душата.
Надеждата зовяща с глас споява
на стиховете вярата пресвята.
Не ще си тръгнеш ти от мен. Оставаш
каквато бе... и ще ме вдъхновяваш.
© Асенчо Грудев All rights reserved.