Oct 15, 2017, 4:39 PM

В такт „осем осми“ 

  Poetry » Phylosophy
335 0 0

не се 

на обич

кандисва

 

.................

 

не се

на любов

кандисва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??