Посветено
В тази нощ ти пожелавам -
Да бъдем истински, а не мечта...
Да бъдем спомен, но със бъдеще...
Да бъдем обещание, но да се спазим...
Да бъдем студ, който само с нежност ще се стопли...
Да бъдем жега, която в океан на чувства се охлажда...
Да бъдем силни - да полетим към цветната дъга...
Да бъдем и вълшебници - сълзите в дъжд да претворим...
Да бъдем мънички светулки, за да посочим пътя в тъмнината...
Да бъдем птици сгушени, а не загубили се в две посоки...
Да бъдем цвете, но ухаещо на пролетно пробуждане...
Да бъдем песен, но напомняща за топлите лъчи на лятото...
Да бъдем не безмълвни, а да шептим - Обичам те...
Обичам Те!
© Виолет Гаджева All rights reserved.