Jun 21, 2007, 9:40 PM

В тялото 

  Poetry
523 0 0
В тялото тлеят стотици пожари,
в сърцето огньове червени
 и жарки пламтят,
душата в пепел превърна,
а дните станаха по-черни и зли.
От птицата феникс поисках утеха,
да бъда различна и горда дори.
Да мога да стена от болка,
а само след миг да се смея дори.
В зидове ледени да обвивам деня си,
а нощем да бъда ярка звезда,
да искам огньовете бели,
да галят с нежност мойта
изстрадала черна душа.

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??