Боже....., тук ли си?... Чуваш ли ме?...
Аз съм тук.... Свила съм се в тъмнината!
Боже, тук ли си? Кажи ми!
Къде се дяна светлината?
Непрогледна тъмнина...
...Май е празно... и е страховито...
Само моят глас се чува...
Защо е толкоз непоносимо тихо...?!
Боже, моля те, отговори ми...
Нали няма тук да ме оставиш?
...Самичка май дойдох...
Моля те, да ме избавиш...
Да, да..моля ти се, обещавам...
Ще се пазя и ще бягам от тъмата.
Божеее..., беше от любов!
...От любов погубих си душата.
Моля те, прости ми -
самичка да се справя аз не мога...
...И моля те, кажи ми,
любовта от дявола ли е или от Бога?
© Natalie All rights reserved.