Не съм поетеса, с перо в ръка
и даже талант нямам особен,
в моята крехка невинна душа
се крие все някой способен
на нещо, човек и жена,
мечтател и буден,
пълен с разум и страст...
...талантът ми не, не е погубен,
търся го дълго с далечен компас.
Даже и днес кръстопът ме посреща
и дебне ме плахата смелост отвред,
не зная дали посоките верни са,
но зная, че трябва да тръгна напред.
© Гергана Караджова All rights reserved.
На Добър път и попътен вятър, Гергана!
Нека е нежно с теб и Таланта ти бурното Творческо Море!