Sep 23, 2008, 4:50 PM

В търсене 

  Poetry
623 0 2
Разпръснах се навсякъде...
в безкрая на небето,
нейде из звездите,
потънах в морето...

И слях се с дъждовете,
с капките роса,
и бягах с ветровете
и плачех в нощта...

Претърсих всеки метър
от земното кълбо,
но не успях да върна -
онова, което е било...

© Мирена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??