Да тръгнеш е по-трудно от оставането.
Дамоклев меч е изборът, за всички.
Оставените зад гърба ти ще са яростни.
Напред дали ще има някой за обичане?
Когато мястото ти вече не е същото.
Ти друг си, с нуждата за друга нежност.
Сърцето ти е в търсене на пътища,
отвеждащи до нова принадлежност.
13/06/2016
© Надежда Тошкова All rights reserved.