Там някъде има звезда,
която няма да изгасне.
Другаде, малко по-натам
друга звезда се запалва.
Това е вселената, която
неспирно, вечно се върти.
Усмихва те и те разплаква.
Вселената, която нито
свършва, нито започва.
Но на всички нас показва,
че е жива и все безкрайна.
© Надежда Боянова All rights reserved.