Oct 16, 2017, 2:25 PM

В утихване 

  Poetry
303 2 3

спасяване на спомени

отломки от Титаници

в студените вълни на мисълта

 

отмиващи подробности

от страх преиначаващи 

дребнавостите на мига

 

преплитане на сънища

със непознати срещнати

в условностите водовърт

 

откриване на айсберги

изкачване треперейки

самодостатъчни до смърт

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??