В утрото на пролетта
с песен ще те поздравя.
Ти си моята мечта
в утрото на пролетта.
С изгрева и с любовта
тържествуват в цвят слова.
В утрото на пролетта
с песен ще те поздравя.
Чувствата ми са цветя
в утрото на пролетта.
О, моя нежна красота -
усмивката ти пак зова!
В утрото на пролетта
с песен ще те поздравя.
© Асенчо Грудев All rights reserved.