В замръзналото кралство експедиция.
За там елени нужни са, шейни
и още героичната амбиция
сред лед, и сняг да драпаш много дни.
От две принцеси Елза или Анна
дали поне една ще е съгласна?
Надежда в принца сякаш не остана -
да бие път във мисия напразна.
- Какво ще кажеш, неотлъчни шуте,
да тръгнем ли към Арендел сега?
- Рисковано е, Принце! Страшен студ е!
Ще ни превърне в статуи снега!
- Разбира се! Това е друг живот!
За Амундсен, за Пири и за Скот!
© Асенчо Грудев All rights reserved.
Замръзналото кралство🩵🩵🩵