В заведението
е тихо
и
кротко,
нежната
музика ни
напомня
за отминали
дни.
Ти
и
Той,
бяхте
на
съседната
маса,
целувките
ви
се
отразяваха
в мислите
и
спомените ми припомняха
за изгубени
мечти,
станете,
танцувайте,
обичайте се,
a ти
я
погледна и
излъга
за пореден
път,
не се
попита
какво е
в сърцето ù,
защо не погледна
в очите ù, които
желаеха
само
обич,
топлина,
нежност
в тихата
вечер,
тя
повярва
на лъжите ти
и
ще те приеме
при себе
си,
което ти
не
заслужи,
защото
в
очите ти
има
само
лъжа.
© Петър Арсов All rights reserved.