Слънчеви дни,
светят мечти
и златен прашец всичко покрива.
Във пелени
тънки мъгли
нежен ветрец грижливо повива.
Открехна се
спомен лилав...
Усмихна се.
За него живях...
Имаше мрак,
има и пак,
иска при мен
да заживее...
Идват във миг
пеперуди,
с красотата си непобедими.
Войни открих -
други, луди
и така необходими!
За да бранят
светлите дни,
за да канят
нови мечти!
© Катя All rights reserved.