Aug 29, 2024, 6:24 AM

Вае 

  Poetry
82 0 0

нека любов зад
словата прозира и
свято напира

 

нека любов чрез
словата не спира да
вае всемира

 

нека любов под
словата разбира се
и разпростира

 

нека любов от
словата извира и
двама намира

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??