Dec 6, 2017, 1:54 PM

Любов е 

  Poetry » Phylosophy
214 0 1

                                                                     любов е - и да

 

                                                               се привличат атомът

 

                                                                     и електронът

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дааа...зависи от зарядите, обаче....
Random works
: ??:??