ВАЛЕНТИНКА
Свята обич в сърцето,
нежен блян в душата,
златен клас в полето,
сладък грозд в лозята!...
ТРИФОН ЗАРЕЗАН
Радостни, честити –
с обич в душата,
а в дните мразовити –
празник на вината…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.