Задушница
Мъглива нощ
Нарастваща луна...
безпътица
Тъй тъмна мощ
Вдигни се и ела...
Прихванати
И впримчени
Душите без тела
Опитват се
Да хванат теб
В прегръдка на смъртта
Но тук съм аз
Внимавайте
Вампири на нощта
Вий крийте се
Но виждам ви
И в бездната крещя
Безмълвие,
А всъщност вик
На вещата жена
Догонва ви
Изгаря ви
И в мрак и в светлина
И тихо е
Във нищото
И тъмно е в нощта
И смут е
Във подземието
Богиня е дошла
© Свещен Огън All rights reserved.