Помниш ли онзи сладолед
и усмивката ти върху него?
А как ми каза онзи куплет
и аз се влюбих в теб... или във него...
Топлата стая с камината, помниш ли,
и как се взирахме в огъня?
Как се обичахме, а плакахме ли?
Но как се смяхме, помня.
Помниш ли, не вярвам, че забрави
онези целувки толкова вкусни?
Обичам те, не вярвам, че забрави
твоите ванилови устни върху моите устни.
© Фа All rights reserved.