дъга след дъжд на
БОГ напомня - нов потоп
да не настъпва
на БОГ дъга след
дъжд напомня - нов потоп
да не настъпва
да не настъпва
нов потоп - дъга след дъжд
на БОГ напомня
да не настъпва
нов потоп - на БОГ дъга
след дъжд напомня
© Стоян Минев All rights reserved.
дъга след дъжд — на
Бог напомня — нов потоп
да не допусне