Jun 3, 2017, 11:54 AM

Вчера 

  Poetry » Love
289 0 0

Денят кротко гасне,

милото дете прекрасно

усмихва се в спомени от вчера -

богинята на любовта Венера,

ала днес, уви, сал мираж е тя

и любовта е увяхнали цветя.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??