Не съм от тези,
които рано обичат
да си лягат,
нощта
много ме привлича,
вдъхновявам се,
запретвам ръкави
и почвам да пиша.
Нощна тишина
омайва ме сега,
взимам си листа
и започвам да творя.
Не мога да заспя,
пиша ти за любовта,
с радост ме изпълва тя,
моля те при мен ела!
© Богдана Маринова All rights reserved.
когато си легна и се вслушам в тишината и вгледам в тъмнината започвам да творя... а на сутринта се опитвам да си спомня поне малко от стиха =)