Apr 5, 2012, 3:18 PM

Вдъхновение 

  Poetry » Love
944 0 1

Опитвайки се да измисля нещо, не измислям нищо!

Замисля ли се за теб, ми идва вдъхновение да започна с първия ред...

 

Затворя ли очи, пред мен появяваш се ТИ!

Вдишам ли въздух, усещам аромата ТИ!

Вятър ли задуха, или усещам допира ТИ?

Музика ли засвири, или чувам гласа ТИ?

 

ТИ си моето вдъхновение!

ТИ си моето съкровище неземно!

ТИ си жената на моите мечти!

ТИ и АЗ в океана от любов!

 

ЗА MAIN СЛЪНSHINE

 

© Развигор Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??