Feb 15, 2011, 8:36 PM

Вдъхновение 

  Poetry
595 0 2

Красиво вдъхновение е този свят,

когато можеш да мечтаеш безконечно,

музата те прави окрилен, добър, по-млад,

усмивката запазва ти се вечно.

 

Нали си мое вдъхновение сега,

ти, обич дълго търсена, свенлива,

когато всяка нощ под бялата луна

преди съня в захлас копнях те с нежни рими.

 

Намерих те в най-хубавия стих

в най-слънчевия ден на старата година.

В ръцете си държа те, любовта не скрих,

че ти си липсващата моя половина.

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??