Вече съм голяма!
Кънки ми купи мама!
Ох, колко съм щастлива!
Ама... Къде отиват?!
Едната хуква в ляво,
другата – на дясно...
Трябва да ги събера!
Това е ясно!
Опитвам се, опитвам се и...
олелееее, коляното!
Боли и щипе ме одраното!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.