Feb 7, 2008, 3:28 PM

Вечен сън 

  Poetry » Other
792 0 1

Вечен сън!


Заспах аз своя вечен сън и не ще се събудя вече.

Душата от тялото ми е вън и скита някъде далече.

О, зная, отново ще се преродя като стих,

вълна или пък вятър.

На хората жестоки да простя,

 че животът наш е твърде кратък.

© Ваня Дафинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??