Надпяват се щурците милиони,
а куче вие някъде протяжно,
съседката се кара под балконите
и ауспух на една кола не гасне.
От топъл въздух вечерта въздиша,
звезди проблясват нощно уморено,
под розов хоризонт градът разнищва
на клоните тополите във черно.
Самотно време – в интернет е тихо,
напрягат се настройките до скъсване,
замлъкват всички, звуците увисват,
аз предусещам твоето присъствие.
© Павлина Гатева All rights reserved.
Поздрав за хрумката!