Нощта е нежна и тиха,
искам ти да бъдеш до мен,
да изгрее в тъмното надеждата за новия ден.
Нощта е особено едно чувство,
мистично и магнетично,
има нещо символично.
Сред вечерната тъмнина изгрява любовта,
животът обещава да бъде по-красив,
сценарият да е щастлив.
Когато нощта затъмни града,
изгрява надеждата да съзрем междукащата светлинка, която напомня, че живи и щастливи сме тук и сега.
Черната завеса на вечерта е уютна и дарява топлина,
навява мисли, че прекрасна ще бъде и утринта.
© Симона Господинова All rights reserved.
КухПън, мисля, че музата ми беше в творчески отпуск. 😁