Засмя се нежно девойка
Промени се вече деня
В танц прегърна се двойка
В залеза на любовта
Ранна сутрин настана
Лъч изгря от светлина
За нов ден се приготвя
Тя моята жена
Обедния час настъпи
Работна, снажна беше тя
Мъжа и в очакване застана
Да я чака преди ноща
Вечерта отново започна
Със звездичката една
Жената от вчера сочи
Двойката на вечерта
© Слав Бачваров All rights reserved.
поздравления!