Jan 31, 2005, 1:22 PM

Вечна обич 

  Poetry
1824 0 4

Не ми се смей, когато плача,
но с мен, недей тъжи и ти,
ти обич моя, вечна, свята,
любов в безплътните мечти.
Не мога вече да те чакам,
но винаги ще бъдеш в мен,
една любов недоизпята,
една съдба във нежен плен.
Умирам бавно и топя се,
изчезвам в призрачния ден,
за да се родя отново,
в мига, когато ще си с мен!

© Моарейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??