Jul 18, 2015, 1:34 PM

Вечната жена 

  Poetry » Love
433 0 1

Ти си вечната жена,

Бог извая твоята красота

и аз към теб съм устремен -

да те видя - ще е щастие за мен.

 

Колко тъжно е да съм самотен

и дори да бях многоимотен

без тебе само празнота

и болка, и тъга!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??