На всяка манджа мерудия,
за спор е винаги готов.
Това е той — филанкишия,
умник и дървен философ.
А профилът му — анонимен,
с портрет на лъв за аватар.
Това е той, човек без име,
но с гръмък никнейм— "Glavatar".
Помия лее на талази,
нарича всички -фил и -фоб.
Такъв е той — роден да мрази.
Такъв ще бъде и до гроб.
Но смачкат ли му пък фасона
и му покажат среден пръст.
Тогава, жалката персона,
надига вой и търси мъст.
Раздава щедро жлъч и злоба,
пеняви се в безсилен гняв...
Това е той! Една особа!
Със диагноза — вечно прав!
© Емил Боянов All rights reserved.