Събудих се в съня си
И знаех ,че сънувам
Високо във небето
Под звезден водопад
Погледнах към ръцете си
И без да се страхувам
На мислите потока спрях
И времето превърнах в прах
И затанцувах в тъмното
Със своето светлинно тяло
А музиката бе позната
Танцуваше със мен луната
Попитах я: Какво е вечност
А тя усмихна се с тъга
Замисли се и каза нежно:
Вечността е Тук и Днес – Сега.
© Dena Spyrou All rights reserved.