Исус кръста Си носеше едвам,
на главата Си - венец от тръни,
предаден от Юда, останал сам,
на кръста Той беше разпънат.
Но после Той възкръснал,
само Тома в туй се усъмни,
а Петър от Него се отрекъл
три пъти преди да съмне.
И вярата в доброто ни извиси,
един е всемогъщият Бог свят,
Който издъхна, за да ни спаси,
да спаси мнозина в този свят.
© Георги All rights reserved.