Apr 15, 2023, 4:06 PM

Великденска „промоция“ на яйца 

  Poetry
166 0 0

Пробиха цените им

потребителската

              ни кошница-

сякаш не кокoшките

  снасят вече яйцата,

а яйцата ...

                  кокошки!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??