Велико е да имаш до себе си някой,
готов ръка да подаде.
Прекрасно е, да знаеш някой,
готов през Ад-а да те преведе.
Радвай се, ако някой вижда ангел
в сатанинската ти същност!
Ако, дори когато се намразиш,
някой с любов те обгръща!
Надявам се, да ме познаеш!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.