Сега набирам смелост за отскок,
защото точно ти обичаш мене.
Замахът ми за полет е широк–
от моята... до твоята Вселена.
Когато се науча да летя
ще спазаря къщурка на небето.
Сезони ще са четири лета
а хората пък - само силуети.
А вместо лампи, няколко слънца
по пода и тавана ще си лепна.
Ще бъде свят за влюбени сърца
и ще го нарека "Великолепен".
Навярно ти изглежда лудост... Знам.
Но любовта ни подлудява... всичките.
Замахът ми за полет е голям,
от моето ...до твоето "Обичам те."
© Деница Гарелова All rights reserved.