Dec 2, 2014, 8:20 PM

Велизар Енчев - достоен човек 

  Poetry » Civilian
318 0 0

Събудих се с прекрасни мечти.

Ти събуди ни, Енчев - ти!

Ти ни каза - не на мафията в парламента!
Ти ни каза - не на политическата фалшимента!
Създай нова партия, дай алтернатива,

направи съдбата ни щастлива! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??