Венец от злато или от цветя?
В съдбата има винаги дилема.
В което, там, живее любовта
аз него, без да мисля, ще приема.
За славата, какво да кажа, тя
с цената си от твоя дух отнема.
Понякога е сляпа гордостта
и егото по път лъжлив поема.
Дали наивник съм голям,
не знам,
но с тебе следвам своите мечти!
От обич днес бленувам
и жадувам -
венец уханен ти ми изплети!
© Асенчо Грудев All rights reserved.