Dec 3, 2013, 9:07 PM

Верую №1 

  Poetry
329 0 0

Верую №1

Празнувам днеска мойта нова Пролет!
Броя коя е тя  по ред...
Щастлив съм, братя, като птичка в полет,
с надежда гледам все напред!

За мен това бе много важно,
че аз до днеска оцелях!
Дано не ви звучи туй камуфлажно,
великата си болест спрях!

Ще продължавам с нея да се боря
и няма никога да спра!
Каквото  трябва, с радост ще го сторя,
в борбата си ще изгоря!

Научих се до днес да продължавам,
а съм и лекар при това!
Най-костелив от болните оставам
и няма да склоня глава!


  26.05.2011 Драгойново


 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??