Как обичам
аз да тичам
в локви от дъжда!
Леко пляскам,
не се стряскай -
чудо е това!
И се смея,
и лудея.
Лято е дошло!
Виж дъгата
във позлата
пита ме защо
нямам шапка.
Топли капки
къпят пак деня.
Как обичам
аз да тичам
в локви от дъжда!
© Мария All rights reserved.