немирният кичур винаги
ама винаги знаеш
се изплъзва от стегнатия ластик на опашката ù
покрай луничките по лявата скула на пръски се спуска
същите са като по дясната и по брадичката и по нослето
дето се цупи на слънцето
за(ради) теб само
е там точно за теб
единствено
толкова ли е важно коя точно дума
с дъха ти ще се втурне към нея
когато значат всичките
обичам те
*merry melodies
© Дора Павлова All rights reserved.